FLADDE OUTDOOR

Changing the world.

HANDSCHOENEN VAN CHIBA

Chiba is een familiebedrijf met meer dan 167 jaar ervaring met productie van handschoenen met name ergonomische handschoenen die bijzonder goed passen en comfortabel zijn.

Het hoofdkantoor van Chiba is gevestigd in Teisendorf Zuid Duitsland vlak bij de grens met Oostenrijk. Daar vindt de ontwikkeling en het ontwerpen van de handschoenen plaats, waardoor alle Chiba producten voldoen aan speciale kwaliteits-eisen die voor een handschoenenfabrikant met zo’n lange traditie vanzelfsprekend zijn. Als enige merk fietshandschoenen in Europa heeft Chiba altijd zelf de handschoenen geproduceerd.

Een must have en bestseller van Chiba zijn de BioXcell handschoenen, die een groot probleem bij het fietsen, slapende handen, voorkomt.

Chiba Socials:
instagram_icomfacebook_icon

USWE Action Packs nieuw in ons assortiment

USWE Action Packs  Drinkrugzakken, maar dan beter. Ideaal voor outdoor (trail) running, (mountain) biking en skaten. Door de unieke vorm sluiten de rugzakken goed aan, zonder dat ze het ademhalingsvermogen of de lichaamsbeweging beïnvloeden. 100% bounce free. Teaser van de Graghoppers zomer 2020 collectie

Wij zijn Fladde Outdoor

Welkom op onze nieuwe website. Wij zijn Fladde Outdoor.
RSS Feed 

Wij zijn Fladde Outdoor. Jouw privacy is voor ons belangrijk maar ook wij kunnen niet helemaal zonder magic cookies.